Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на сайта pvsolars.net

 

Настоящият документ представлява условията за ползване на сайта www.pvsolars.net, които уреждат правилата за използването на този електронен магазин.

Общите условия на pvsolars.net от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн pvsolars.net (наричани за краткост “сайт” или pvsolars.net).

С натискането на който и да е бутон, линк или обект който се намира на pvsolars.net (с изключение на линка към настоящите “Общи условия”), потребителят  декларира, че е съгласен, приема и следва да спазва тези “Общи условия”.

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

При регистрацията Ви в сайта, pvsolars.net гарантира, че личните Ви данни ще бъдат използвани единствено при взаимоотношенията ви със сайта и няма да бъдат предоставени на трети лица.

ПОРЪЧКА

Доставката на избраната стока/и се извършва на територията на България чрез куриерска фирма 1-10 работни дни. Доставката се заплаща отделно съобразно ценовата политика на избраната куриерска фирма.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Ако един или няколко от продуктите, които потребителят е поръчал не са в наличност, оператор на сайта ще се свърже с потребителя, за да го уведоми.

2. Ако при доставката или поръчката има сгрешени данни, оператор на сайта ще се свърже с потребителя, за да го уведоми и да бъдат коригирани.

3. Ако липсва телефон за контакт с потребителя. В такъв случай оператор на сайта ще уведоми потребителя по email,  ако това е възможно.

При наличие на проблеми с доставката по вина на pvsolars.net допълнителните разходи се поемат за сметка на pvsolars.net. При всички останали случаи последващо изпращане на пратката следва да бъде за сметка на потребителя.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Отказ от стока по чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 дни от датата на покупката.

Връщането се осъществява при следните условия:

  • Запазен добър търговски вид.
  • Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
  • Запазена оригинална опаковка и етикет.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.